Kışla Mehmet Ali Alpaydın İlkokulu

WEB https://kislamehmetalialpaydinilkokulu.meb.k12.tr
Adres : KIŞLA MAH. KIŞLA 5 SK. HATAY ARSUZ KIŞLA MEHMET ALI ALPAYDIN ILKOKULU BLOK NO: 14 ARSUZ / HATAY
VİZYON : Vizyonumuz; Eğitim ve öğretim hizmetlerini çağdaş ölçütler doğrultusunda yürüten, sürekli gelişen, nitelikli ve yenilikçi bir kurum olmaktır.
MİSYON : Mutlu, Özgüvenli, Başarılı, Araştırmacı, Sorgulayan, İletişim Becerileri Gelişmiş, Ekip Çalışmasına Yatkın, Eleştirel ve Yaratıcı Düşünen, Öz Disiplin Sahibi, Güçlü ve Zayıf Yönlerinin Farkında Olan, Yeniliğe ve Gelişime Açık, Hak, Adalet, Sorumluluk, dürüstlük ve Doğruluk Kavramlarını İlke Edinmiş, Kendi Kültürünü Özümsemiş, Farklı Kültürlerin Görüş ve Değerlerine Saygı Duyan Dünya İnsanları Yetiştirmektir.
BAŞARILAR : Okulumuz 2012-2013 , 2017-2018 eğitim öğretim yıllarında beyaz bayrak almıştır.

Yabancı Dil :
Isınma : Klima